Värt att veta om vetegräs

Vad är inte värt att veta om vetegräs? Vi svär vid denna potent antioxidant – det avvärjer sjukdomar, förbättrar immunförsvaret och en 30 ml portion per dag motsvarar intag med en 1kg av färska grönsaker. Denna praktiska vetegräs shot ger en rejäl dos av vitaminer – med mer näringsämnen än apelsiner och dubbelt så mycket som de som finns i morötter. Den är också fylld med alkaliska mineraler som kalcium, magnesium, natrium och kalium. Portionsförpackningar är praktiska att ta med överallt vart du än befinner dig.
Vetegräs shot ger rejält med näring åt kroppen och ökar fysisk och mental prestationsförmåga genom en turboladdning av ditt energibehov. Det hjälper också kroppen att bygga röda blodkroppar och samtidigt sänka ditt blodtryck några hack. Vetegräs är en mycket kraftfull detoxifier, skyddar levern och blodet och neutraliserar toxiner. Det saktar också ner åldrande och vitaliserar huden, hår och naglar mer än någon behandling på skönhetssalongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>