Hudvårdssalong & Skönhetssalong

Alla har vi olika typer av arbeten och vår vardag ser ofta mycket annorlunda ut från person till person. Många arbeten bidrar dock till en viss stress, vilket i långa loppet kan leda till trötthet och även i värre fall depression. Detta är något som vi alla givetvis försöker att undkomma på olika sätt genom att se till att sova ordentligt, sporta, gå på massage etc.

En sak som dessa olika typer av avkoppling har gemensamt är att vi slår bort alla tankar på den stressiga vardagen och enbart fokuserar på “nuet”. Därför bör vi vara mycket noga med att ta hand om våran kropp och själ.

Något som jag kan komma att rekommendera är att uppsöka någon skönhetssalong/hudvårdssalong och se till att ta hand om din hy, framför allt i ansiktet då ansiktet är det som uppfattas och registreras vid första intrycket av en människa, därför är det väldigt viktigt att se till att vårda ansiktet och vår hy.

Ansiktet är det som berättar hur du mår, presenterar ditt humör och vem du är. En fin hy talar för välmående, att du tar hand om dig själv och att du mår bra. För att få en fin hy så kommer kontinuerlig hudvård att krävas! Dock finns det i dagsläget väldigt många olika preparat ute på marknaden som påstås ge perfekt hy inom x-antal behandlingar, dock så blir väldigt många människor besvikna på dessa produkter, därför rekommenderar jag att uppsöka någon skönhetssalong eller hudvårdssalong då de är utbildade och ser till att ta fram rätt behandling för just din hudtyp.
För att uppnå en hy så kommer rätt behandling, en god hygien och bra återfuktning att krävas.

Bor du eller uppsöker möjligtvis ibland vår vackra stad Göteborg? Då har jag en väldigt bra skönhetssalong/hudvårdssalong att rekommendera vid namn Pomeline. På Pomeline så arbetar välutbildade hudterapeuter som är specialinriktade på just hudvård. Det som inte Pomeline kan om hudvård är inte värt att kunna. Här kollar de noga på din nuvarande hy och vilken hudtyp du har, därefter så ser de till att ta fram just den behandling som kommer att hjälpa dig till en finare hy. Här garanteras du alltid resultat redan efter första behandlingen! De använder sig även enbart utav ingredienser utvunna ur havet och vårt vackra växtrike, därmed inga som helst kemiska produkter som kan komma att skada din hy.

Följ vägen till en vackrare hy, boka din tid för din behandling på Pomeline redan i dag på nummer 031 – 20 16 50! Varmt välkommen!

ljusbrada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>